Școală din containere modulare

Lucrare realizată pentru o școală din Timișoara

Școală din module container

Ansamblurile de containere modulare pot fi folosite pentru construirea de școli. Acesta este unul dintre proiectele de care suntem foarte mândri: clădirea unei școli dintr-o localitate de lângă Timișoara, cu tot ceea ce este necesar pentru confortul elevilor și al profesorilor.

Încălzirea școlii se face cu calorifere electrice fixate pe pereți. Sălile de clasă au ferestre mari, luminoase. Acoperișul este ușor înclinat, ceea ce permite apei de ploaie să se scurgă cu ușurință prin sistemul de burlane și jgheaburi.

Tâmplaria din profile PVC are o foarte bună eficiență energetică, ceea ce va permite școlii să funcționeze cu cheltuieli relativ mici.

scoala din containere

Soluția constructivă modulară ne-a permis să configurăm clădirea în așa fel încât să corespundă cerințelor unei școli moderne, cu săli de clasă luminoase și spațioase, cu grupuri sanitare moderne, cu laboratoare și toate anexele necesare desfășurării în bune condiții a procesului de învățământ.

scoala din containere interior

Aici puteți vedea cum arată grupurile sanitare din această școală. Faptul că s-au folosit module de container pentru construirea acestei școli nu a influențat nivelul de confort și respectarea regulilor de igienă – elevii se vor simți aici ca acasă.

scoala din containere toaleta
scoala din module  metalice
scoala din containere modulare

Contact

Pentru detalii despre containerele modulare și pentru cereri de ofertă, vă invităm să folosiți formularul următor:

12 + 6 =