Containere pentru triaj epidemiologic, spitale modulare, adaposturi temporare sinistrati

Spitale si centre de triaj modulare din containere

Producem si instalam in regim de urgenta containere modulare pentru triaj epidemiologic, containere sanitare pentru spitale modulare, adaposturi pentru sinistrati si alte constructii metalice.

Tipuri de containere pentru triaj produse de Edil OBC Container

Containerele pentru triaj sunt disponibile in diferite variante constructive si pot avea diferite dimensiuni, astfel incat sa se poata amplasa in spatiul pe care il aveti disponibil in curtea spitalului sau a institutiei dumneavoastra.

Puteti opta pentru containerul standard sau pentru orice alta configuratie va este necesara. La cerere, putem instala si aparate de aer conditionat si radiatoare electrice.

Containere modulare cu livrare rapida in orice localitate din Romania

Module container pentru triaj epidemiologic - timp de livrare

Stim cat este de important ca dumneavoastra sa aveti aceste puncte de triaj sanitar cat mai repede. De aceea, facem toate eforturile pentru a asigura livrarea rapida a acestor containere, in 2-3 zile, oriunde in Romania.

Timpul de livrare depinde de caracteristicile constructive si de dotarile dorite. Pentru mai multe detalii, va invitam sa ne sunati la numarul de telefon 0720583038.

Container triaj cu grup sanitar - o alegere inspirata

In functie de accesul dumneavoastra la utilitati, puteti opta pentru un container de triaj cu grup sanitar complet sau cu chiuveta.

In cele ce urmeaza, puteti vedea cateva modele de contaienre care se pot folosi pentru triajul persoanelor care vor sa intre in spitalul, clinica sau institutia dumneavoastra.

container cu usa mare din termopan cu sticla

container pentru locuit

container cu scara interioara

container de locuit

container de locuit

container de locuit

Modulele container pot fi dotate cu toate utilitatile necesare functionarii unei sectii de spital. In plus, ele vin cu instalatiiile electrice si sanitare deja integrate, astfel incat sa poate fi folosite imediat ce se face racordarea la utilitati.

Containerele au izolatie termica si incalzire cu radiatoare electrice, astfel incat se pot folosi fara probleme si pe timp de iarna, chiar si in zilele cand este foarte frig.

Calitate garantata

CERTIFICARI ISO

0720.583.038

Comenzi si cereri de oferta