Containere modulare
Containere monobloc și ansambluri de containere modulare cu livrare și montaj oriunde în România
CONTAINERUL MODULAR
CONTAINERUL MODULAR este un modul prefabricat care poate fi folosit singur sau combinat cu alte module in diverse solutii de utilizare a spatiului; mai mult, acest modul prefabricat poate fi expediat “impachetat” in configuratie “flat packed” pentru optimizarea costurilor de transport. Prin asamblarea mai multor module pe verticala sau orizontala se poate obtine o gama variata de containere. Se pot amplasa ca birouri, sali sedinte, dormitoare, spatii de cazare, adaposturi sinistrati, vestiare, grupuri sanitare, sali de mese si chiar școli și grădinițe. Datorita rapiditatii de executie si pretului relativ mic, multu beneficiari aleg casele din containere modulare in loc de constructiile traditionale.
DESCRIERE CONTAINERE MODULARE
Modulul container are structura din tabla zincata cu grosime de 2mm, cu profile din otel imbinate prin suruburi. Peretii din panouri sandwich au tabla zincata si sunt umpluti cu spuma poliuretanica. Rama superioara are jgheaburi pluviale, scurgerea apei de ploaie realizandu-se prin jgheaburi sau stalpi.
DATE DE PROIECTARE ALE CONTAINERELOR MODULARE METALICE
Izolatia termica – coeficienti termici
- Pereti – K = 0.50 watt/mp K
- Acoperis – K = 0.44 watt/mp K
Incarcare si supraincarcare
- Supraincarcarea utila a acoperisului – 140 kg/mp
- Sarcina utila a pardoselii – 200 kg/mp
- Viteza admisibila a vantului – 100 km/h
Manipularea containerelor si a ansamblurilor din containere se face cu ajutorul unei macarale sau a unui motostivuitor.
Containerul poate fi suspendat prin intermediul celor 4 piese de ridicare.
STRUCTURA DE BAZĂ
Structura modulelor de container este realizata din profile zincate, predispusa pentru instalarea panourilor. Profilele sunt legate intre ele prin intermediul traverselor tubulare sudate.
ACOPERISUL CONTAINERELOR MODULARE
Acoperisul constructiilor din containere modulare este realizat din profile zincate, cu sustinere pentru instalarea panourilor aferente peretilor. Aceste panouri sunt folosite ca si canale pentru streasina. Acoperisul este legat de structura de baza prin intermediul unor stalpi robusti de tabla zincata.
PARDOSEALA ANSAMBLURILOR DE CONTAINERE MODULARE
Compozitie:
- structura: realizata din profile sudate intre ele pe perimetre si legate transversal prin profile metalice formate in “omega”
- pardoseala realizata din panouri de placaj, 18 mm, fixate prin suruburi autofiletante, acoperite cu foi de vinil lipite cu adeziv corespunzator, cu imbinarile sudate si lipite cu adezivi corespunzatori.
AMPLASAREA CONTAINERELOR
Pentru montarea modulelor individuale, respectiv amplasare pe un singur nivel, nu este necesara o fundatie. Containerele se pot monta pe dale de beton sau pe o placa de beton.
Modulele prefabricate pot fi folosite pentru confectionarea de ansambluri de containere modulare cu etaj si scara exterioara sau ansambluri modulare tip case din containere cu scara interioara.
Rapiditatea montajului recomanda containerele de triaj epidemiologic sanitar ca fiind o alternativa ideala la corturi.
DURATA MEDIE DE VIATA A CONSTRUCTIILOR DIN MODULE TIP CONTAINER
Durata de viata medie garantata de producator este in general de 8 ani. In functie de conditiile atmosferice si de clima, constructiile din containere modulare pot avea o durata de viata mult mai lunga.
DOTARI SI ECHIPARI CONTAINER STANDARD
Tamplarie – Culoare RAL 9010
Usa exterioara izolata termic, in varianta plina sau 1/2 geam termopan.
Fereastra cu tamplarie aluminiu glisanta, cu geam termopan 1000/1200 mm.
Fereastra cu tamplarie aluminiu deschidere oscilobatanta, cu geam termopan 1000/1200 mm.
INSTALATIE ELECTRICA
- Intrerupator 1 buc
- Prize 2 buc
- Tub neon 1×36 W 1 buc
- Tablou electric cu sigurante automate 1 buc
- Priza exterioara alimentare protectie
Contact
Pentru detalii despre containerele modulare și pentru cereri de ofertă, vă invităm să folosiți formularul următor: